top of page
  • Sam Swerts

BELANGRIJKE COMMUNICATIE

Beste spelers, ouders, medewerkers, sponsors, supporters en sympathisanten,


Na 2 opbouwende en succesvolle jaren blikken we tevreden terug op de start van onze club FCS Mariekerke-Branst. Het verzette werk en tal van initiatieven maken ons trots op wat wij als club aanbieden, verwezenlijken en uitstralen.


Om de kwaliteit en waarden van onze club te waarborgen en waar mogelijks te verbeteren, blijven wij in de toekomst hard werken en openstaan voor het stelselmatig verbeteren van onze club.


Opportuniteiten bekijken, is in deze optiek van groot belang. Het aankloppen van KSV Bornem met als vraag een mogelijke samenvloeiing te bespreken, gingen wij om die reden niet uit de weg. We gingen met open vizier in gesprek.


Onze waarden, visie en leden blijven natuurlijk wel hét uitgangspunt voor de te nemen beslissingen.


We hebben geluisterd naar het mooie veelbelovende project dat ons voorgesteld werd en hebben dit in eerste instantie positief onthaald. Echter bleek ook dat KSV Bornem een aantal ontegensprekelijke voorwaarden had die niet in lijn liggen met onze visie naar de toekomst en werking van de club. Daarom konden wij deze voorwaarden ook niet aanvaarden. Na herhaaldelijke pogingen om tot compromissen te komen met onze eigen visie rond kwaliteit en waarden van onze club in het achterhoofd hield KSV Bornem halsstarrig vast aan haar voorwaarden.


We betreuren de communicatie die via diverse kanalen verspreid is geweest. Via deze weg willen wij eenmalig ons beeld van de voorbije periode schetsen. Wij wensen ons verder te distantiëren van dergelijke informatieverspreiding en zullen onze energie verder stoppen in het verwezenlijken van een nog kwalitatievere, plezierigere en leergierigere voetbalomgeving.


FCS Mariekerke-Branst houdt wél de deuren open voor de buren en zijn bereid om verder in dialoog te gaan. Wij zullen steeds open staan voor initiatieven die voetballend Bornem ten goede komen. Tot die tijd bouwen wij verder aan onze eigen werking.


Ten slotte willen we in deze brief nog iedereen bedanken die ervoor zorgt dat onze club dit succesverhaal kan mogelijk maken. Enorm bedankt aan alle sponsors, vrijwilligers, trainers, delegees, ouders, supporters, spelers … Hopelijk kunnen we nog vele jaren rekenen op jullie steun en medewerking. Indien er mensen zijn die zich geroepen voelen om af en toe de club te helpen als vrijwilliger laat het ons zeker weten. Hulp is altijd welkom en vele handen maken licht werk.


Tot binnenkort op één van onze activiteiten.


Sportieve groeten,


Bestuur en Jeugdwerking FCS Mariekerke-Branst

194 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page